Vreau să ajut

0751 151 796

Mulțumim că vă gândiți să ne ajutați și să faceți parte din grupul celor care fac posibilă funcționarea Casei Filip. Ne bucurăm foarte tare când putem conta pe încă un sprijin pentru cei care au nevoie de ajutorul nostru. Pe această pagină enumerăm modalitățile prin care ne-am gândit noi că ne-ați putea ajuta. Dacă doriți să ajutați, dar nu vi se potrivește nicio metodă din cele enumerate de noi, nu vă descurajați. Scrieți-ne un mesaj cu ideile dumneavoastră folosind formularul nostru de contact și vedem ce putem face împreună.

Donații și sponsorizări

Casa Filip este un proiect miraculos chiar și pentru inițiatorii săi. A fost nevoie să se alinieze mulți factori pentru a ne permite să oferim facilitățile și condițiile de acum celor care sunt cazați. A fost și este nevoie și de implicarea comunității pentru existența Casei Filip. Dacă doriți să participați la proiectul nostru printr-o donație, puteți folosi butonul "donează" pentru a face o singură donație sau pentru a programa o donație recurentă prin cardul dumneavoastră de credit sau debit. De asemenea puteți folosi conturile fundației pentru a dona orice sumă de bani.

Persoanele fizice autorizate și firmele care doresc să facă sponsorizări, o pot face utilizând contractul de sponsorizare.

contract de sponsorizare

Puteți face o donație directă, folosind cardul de credit / debit prin butonul alăturat

Donați 3,5% din impozitul pe venit

Puteți ajuta la susținerea persoanelor care trebuie să facă față cancerului departe de casă și redirecționând către Casa Filip 3,5% din impozitul pe profit datorat statului. Persoanele fizice, dar și deținători de PFA-uri, cei care obțineți venituri din profesii liberale, chirii și dividende, pot utiliza această prevedere legală pentru a ne susține. Este cel mai simplu mod de a vă asigura că, banii dați statului sunt redirecționați și folosiți înspre a face bine.

Așadar dacă doriți să ne susțineți, descărcați formularul alăturat, completați-l cu datele personale și semnați-l. Depuneți-l personal la administrația financiară de care aparțineți cu domiciliul sau expediați-l prin poștă/curier până la 25 Mai 2022.

Voluntariat

Voluntarii sunt o resursă importantă pentru funcționarea Casei Filip. Ei ne ajută în special sâmbăta la curățenie, uneori la cumpărături, și uneori ne mai gătesc pentru musafiri. Dacă doriți să fiți voluntar pentru Casa Filip, trimiteți-ne un mesaj în care să specificați ce tip de muncă ați dori să faceți pentru a-i ajuta pe locatarii noștrii, folosind formularul de contact.

Susține cauza noastră

Ne bucurăm că ați aflat de noi! Ne dorim să știe cât mai multă lume ce facem pentru ca, împreună, să putem ajuta cât mai mulți oameni care se luptă cu cancerul și sunt departe de casă. De aceea, ne-am bucura sa susțineți cauza noastră și să-i informați și pe cunoscuți despre ceea ce facem.

Iar dacă doriți să organizați evenimente de susținere a Casei Filip am aprecia foarte mult și vă invităm să ne contactați.

Dacă doriți să fiți cât mai bine informați despre noi, puteți citi informațiile de pe pagina despre noi sau puteți să ne trimiteți întebările dumneavoastră folosind formularul nostru de contact.