Cazare la Casa Filip

0751 151 796

Cine se poate caza la noi

La Casa Filip se pot caza exclusiv persoanele care se luptă cu cancerul și urmează tratament la Cluj-Napoca și aparținătorii celor bolnavi sau ai celor care urmează tratament ambulatoriu.

Dacă faceți parte din aceste categorii, mai jos găsiți toate instrucțiunile necesare pentru a vă caza la noi.

Pașii pe care îi urmați pentru a vă caza:

1.

Sunați pentru a ne comunica când și pentru ce perioadă aveți nevoie de cazare. Telefonul pentru rezervări funcționează de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00. În week-end nu se pot face rezervări.

În cazul în care avem camere libere, vă confirmăm acest lucru și vă comunicăm intervalul în care puteți să sosiți.

În cazul în care nu avem camere libere, vă trecem pe o listă de așteptare și vă sunăm dacă se eliberează ceva. Este foarte important să aveți o soluție de cazare de rezervă.

reguli interioare

Luni - Vineri
09:00 — 17:00

0751 151 796

2.

Este bine să știți că nu avem de recepție non-stop și de aceea, sunt anumite intervale orare în care se poate veni și se poate pleca. De asemenea, avem anumite reguli de ordine interioară pe care este bine să le știți atunci când vă cazați la noi. Regulile sunt făcute pentru a putea oferi condiții cât mai bune tuturor celor cazați.

reguli interioare

reguli de
ordine interioară

3.

Înainte să veniți pentru a vă caza, asigurați-vă că aveți la dumneavoastră o copie după un act medical (din care reiese diagnosticul și/sau spitalul unde este sau va fi internată persoana bolnavă) și o copie dupa actul dumneavoastră de identitate. Avem nevoie de copie după actul de identitate de la fiecare persoană care va fi cazată la noi.

act de identitate

act identitate

act medical

act medical

4.

Puteți folosi instrucțiunile pentru transport în comun pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră pentru a ajunge la Casa Filip.

Ne găsiți pe Strada Vrancea nr. 4, Cluj-Napoca.

pin harta

cum ajungeți
la noi

Galerie de imagini:

Cum ajungeți la Casa Filip

Casa Filip este localizată în cartierul Iris, într-o zonă foarte liniștită a orașului Cluj-Napoca.

Ca să puteți naviga cât mai ușor prin oraș, am pregătit pentru dumneavoastră instrucțiuni pentru transportul în comun de la și către principalele instituții care oferă tratament oncologic.